Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Ετσι ονειρεύονται τον Ολυμπιακό (οι αντίπαλοι)

Η εντεκάδα που 'φτιαξες
τα έκανε μαντάρα
γραμμένο σ'εχούν οι φίρμες σου
και φάγαμε πεντάρα!


15 σχόλια:

Unknown είπε...

80 xronia ergotelhs...!! tous kaname pantws kalo dwro...!!

to papagalaki είπε...

Ούτε παίχτες έχουμε αλλά ούτε και προπονητή!
Δεν χρειαζόμαστε παίχτες για να μην φάμε 5 από τον Εργοτέλη.
Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν έχουμε πρόεδρο πλέον!Ελπίζω μέχρι το τέλος του μήνα να έχει φύγει ο Τιμούρης!
Αναρωτιέμαι βέβαια αν θα έχει μείνει κανένας που να μην έχει πάθει θλάση μέχρι τότε!

Red Duckling είπε...

@ GK:
είδες πόσο γενναιόδωροι είμαστε;;
1 γκολ για κάθε 16 χρόνια :pp

@ papagalaki:
sorry αλλά ο Τιμουρης δεν φταίει...
Αυτός είναι! Ενας μετριος προπονητης για την ομαδα μας... Δεν τον ηξεραν οταν τον εφερναν ότι ειναι "αλχημιστης";;
Αν εχεις BMW (Βαλβερδε) και μου φερνεις Φιατάκι, δεν φταίει το Φιατάκι που δεν τραβάει...

Red Duckling είπε...

ααααα,
και αν δεν εξοπλίσεις το φιατάκι όπως πρέπει, θα σου αποδώσει ακομα λιγοτερο...

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΙΠΑΝ ΚΑΙ 4 ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.GALLETTI,MELLBERG,AVRAM ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒRAVO ΚΑΙ Ο MARESCA.O ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ AZ ALKMAR ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΖ ΑΛΚΜΑΡ,Π.Α.Ο.Κ,Α.Ε.Κ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΑΛ.

satrapis είπε...

otan perpatas (ekei pou prepei na trekseis)....tin mouri sou xalas..den ftaiei oute o karaflas oute kanenas allos....

Γιώργος είπε...

το πιο ανησυχητικό φέτος είναι η έλλειψη βάθους στο ρόστερ. Και με τους συνεχείς τραυματισμούς να δω τι ομάδα θα κατεβάζει σε λίγο...

Ανώνυμος είπε...

Αφου δεν σας εκανε ο Σερ Τακης, καλα να παθετε / παθουμε με ολους τους απιθανους που μαζευει ο Προεδρας στην ομαδα.

Αχαριστοι ως ελληνες, ως γαυροι, οπως παντα.

Να μεινουμε τωρα με Τεμουρ, να το ευχαριστηθουμε.

Καλη ποδοσφαιρικη χρονια (χο χο χο χο)

Ανώνυμος είπε...

Den nomizw pws prepei na anhsyxoun oi filathloi tou Olympiakou.Toulaxiston to prwtathlhma tha to katakthsete.To exei apodeixei o proedros sto parelthon me analogou emveleias proponhtes opws o Bigon,o Matzourakhs,o Segura.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΙΜΟΥΡ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ 5ΑΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ενός κακού μύρια έπονται.

Ανώνυμος είπε...

Δυόμιση με τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων θα παραμείνει ο Έντσο Μαρέσκα, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για θλάση. Δέκα περίπου ημέρες εκτός ο Μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

giati?

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε η ώρα να μπουν τα πράγματα με τον Ολυμπιακό στην θέση τους, να μην εμφανίζεται ο Κόκκαλης και το παίζει και ευεργέτης όταν έχει βάλει χρήματα στην τσέπη ΤΟΥ από τον Ολυμπιακό.

Τεράστιο ενδιαφέρον και αξιόλογο θέμα προς βαθύτερη έρευνα, είναι το νέο που ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες, για πώληση του 49% του Σταδίου Καραϊσκάκη!
Εγώ σαν οπαδός του Ολυμπιακού θεωρούσα ότι το Στάδιο Καραϊσκάκη μετά την ανακατασκευή του άνηκε στον Ολυμπιακό, και όχι στον Κόκκαλη.
Προφανώς εμείς οι οπαδοί έχουμε μαύρα μεσάνυχτα με τις επιχειρηματικές αλχημείες του Κόκκαλη, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια εκμεταλλεύεται μια χαρά τον Ολυμπιακό.
Δηλαδή για να έχουμε καλό ερώτημα…
Ο Ολυμπιακός πληρώνει ενοίκιο στην Καραϊσκάκης ΑΕ, για την χρήση του γηπέδου?
Προφανώς και πληρώνει, και δεν γνωρίζουμε πόσο μπορεί να είναι το κόστος του ενοικίου.
Εφόσον η Καραϊσκάκης ΑΕ είναι του Κόκκαλη, οι μέτοχοι πληρώνουν για το γήπεδο και ο Κόκκαλης κερδίζει.
Ο Ολυμπιακός είναι χρεωμένος σύμφωνα με τον Κο Κόκκαλη, η Καραϊσκάκης ΑΕ είναι χρεωμένη? Φαντάζομαι πως όχι…
Αλήθεια από πού και ώσπου ο Ολυμπιακός είναι χρεωμένος, τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος στο Champions League, μεταγραφές δεν κάνει, και όποτε κάνει, τα έσοδα από παίχτες που πούλησε ήταν περισσότερα από αυτά που δαπάνησε, έκανε πριν από χρόνια την ιστορία με τα μέλη της ομάδας, τότε συγκεντρώθηκε ικανοποιητικό ποσό.

Εμφανίζονται τους τελευταίους μήνες διάφοροι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ποσοστό από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Κόκκαλης δεν θέλει.
Πως γίνεται ρε Σωκράτη να είναι χρεωμένη η ομάδα, και να εμφανίζεται επενδυτής πρόθυμος να τα σπρώξει χοντρά και εσύ να το παίζεις τρελίτσα?
Θα δώσει το μισό Καραϊσκάκη στον Λαυρεντιάδη ο Κόκκαλης και με τα λεφτά από την πώληση θα τα χώσει στον Ολυμπιακό για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Τα παίρνει από την μια και τα ρίχνει στην άλλη, και εσείς τι πιστεύεται ότι το κάνει για τον Ολυμπιακό?
Ο άνθρωπος είναι επιχειρηματίας, λεφτά θέλει να βγάλει.
Τα έπαιρνε από την Vodafone και τα έριχνε στον Ολυμπιακό, και μετά έβγαζε τα κινητά της Vodafone με τον δαφνοστεφανομένο, και τα έπαιρνε από εμάς τους μαλάκες.
Μην ξεχνάμε ότι υπήρξε και η Siemens χορηγός του Ολυμπιακού… η οποία είχε σχέση με την intracom.
Τώρα ο Κόκκαλης έχει ανακαλύψει άλλο τρόπο για να βγάζει χρήματα…
Θα κάνει πιτσιρικάδες παιχταράδες και θα τους μοσχοπουλάει, ακόμα και οι μεταγραφές που στοχεύει η ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια, στοχεύουν σε νέους παίχτες του εξωτερικού, όχι για να φτιάξουμε την ομάδα του μέλλοντος, αλλά για φανούν στο Champions League, και να αρχίζουν να πέφτουν οι προσφορές.
Ο Σωκράτης εκμεταλλεύεται το όραμα των φιλάθλων για να δουν τον Ολυμπιακό στο επίπεδο που του αξίζει.

Αν έχει τα κότσια ο Κόκκαλης ας βγάλει τους ισολογισμούς του Ολυμπιακού, και το τι αλισβερίσι έχει με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του, που φυσικά αυτό θα αφορά έξοδα της ομάδας.
Αλήθεια οι εγκαταστάσεις του Ρέντη μήπως και αυτές ανήκουν στον Κόκκαλη?
Ας αφήσουμε τα παραμύθια, και ας δούμε την πραγματικότητα όπως έχει, αν δεν ήταν ο Κόκκαλης κάποιος άλλος θα βρίσκονταν που θα ενδιαφέρονταν για τον Ολυμπιακό, απλά ο Κόκκαλης σαν πονηρός επιχειρηματίας, έβαλε και λίγο δήθεν συναίσθημα, το έπαιζε Ολυμπιακάρας, και ο κόσμος δεν έβλεπε το επιχειρηματικό κομμάτι της σχέσης του με το Ολυμπιακό, αλλά το αγνό οπαδικό ενός Ολυμπιακού που τυχαίνει να είναι επιχειρηματίας.
Δε θα μου κάνει καθόλου εντύπωση αν εμφανιστεί ο Σωκράτης και μας πει ότι η σημερινή διοίκηση της ομάδας πληρώνει τα σπασμένα και τα χρέη από εποχής Νταϊφά.
Να θυμίσω ότι από την Vodafone έχει κρατήσει ένα συμβολικό ποσοστό, και με την intracom ακούγεται ότι έχει πωληθεί ένα μεγάλο μέρος των μετοχών του, οπότε μάγκες από τον Ολυμπιακό μάλλον βγάζει φράγκα ο Μπαρμπαστρούμφ και γι’ αυτό δεν σκέφτεται καν, να παραχωρήσει το management της ομάδας.

Κ.Κ.
Φίλαθλος του Ολυμπιακού

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ DIOGO!ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ?ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ Ο.Σ.Φ.Π ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ 1ον ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ MATCH TOY CHAMPIONS LEAGUE KAI ΓIA TA DERBY THΣ SUPERLEAGUE KAI 2oν ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 3 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ(DIOGO,DERBYSHIRE ,ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ).ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ CHAMPIONS LEAGUE,SUPERLEAGUE KAI ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ DARBYSHIRE,ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ DIOGO DEFORME.