Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Σπάει παραδόσεις (και τα νεύρα μας)

O Ολυμπιακός του Τιμούρ σπάει όλες τις παραδόσεις. Μετά από 22 χρόνια νίκησε τη Λάρισα στο Αλκαζάρ και μετά από 28 χρόνια έχασε βαθμούς από την Καβάλα στο Καραϊσκάκη.

7 σχόλια:

Skinothetis είπε...

Ένα μπράβο να πούμε στον κόσμο για το "Ερνέστοο Βαλβέρδεεεεε"...

Μπορεί κάποιοι να μας νομίζουν (και μας συμπεριφέρονται ως) μ@λ@κες, αλλά.. έχουν γνώση οι φύλακες..

..και οι Ολυμπιακοί σ' αυτήν την περίπτωση!

Ανώνυμος είπε...

σημερα το βραδυ πρεπει να διωξει τον κυπριος.... ελεος ασισταντ στον θρυλο ο σοσο τσεντια και πρωτος ο κετσπαγια... μαλακια μεγαλη του κοκκαλη και θα ακουσει και χειροτερα αν δεν τον διωξει σημερα

Ανώνυμος είπε...

...λες και ο κύπριος φταίει και όχι όποιος τον έφερε...

Ανώνυμος είπε...

Tha symfwnhsw me ton texniko twn Argonautwn,pws sto telos emeine h pikrh geush,afou tetoies eukairies san tou Soultanidh sto 86 den parousiazontai taktika.
Den nomizw pantws pws einai endedeigmenh h antikatastastasis tou Ketspagia s authn thn xronikh stigmh.Oi epiloges se periptwsh antikatastashs tou, einai oi Alexandrhs,Anastopoulos kai Alefantos.Ta tria A.

Unknown είπε...

Ναι ρε μαγκες την τεταρτη να κανουμε κοκοκο στον θειο γιατί αν τιμωρηθούμε δεν θα τσεπώσει τα εκατομύρια του CL την επόμενη χρονιά.Τον ευχαριστούμε για ότι εχει κάνει για τον θρύλο μας, αλλά αν δεν μπορεί να κάνει στην άκρη και να έρθουν άλλοι που θα πάνε την ομάδα ακόμα πιο μπροστά.Ειμαι 42 χρονών και τέτοια μαλθακότητα πρώτη φορά βλέπω από την 7.Πρέπει να ξυπνήσουμε πριν να ειναι αργά και γίνουμε στην κυριολεξία θεατές.Μπορεί να φταίνε οι κούπες που έχουμε πάρει,τα καθισματάκια στο γήπεδο ή το βόλεμα από την καζούρα στους βάζελους το καλοκαίρι.Οτικαι να φταιει πρέπει να αλλάξει ακόμα και αν αυτό μας κοστίσει σε τίτλους.Πάνω απο ολους και όλα ο Ολυμπιακός και η θύρα 7, γι'αυτό θα πρέπει όλοι να μιλήσουν στους επικεφαλεις των συνδέσμων και να τους ξυπνήσουν.Και για να μην παρεξηγηθώ δεν μιλάω για ακρότητες αλλά για συσπύρωση της 7.Άλλωστε στην 7 πήγαινα και πηγαίνω γιατι είναι το μέρος που δεν πρόκειται να πω σε κανένα καραγκιόζη 'yes sir'.Και πάρτε χαμπάρι μάγκες ένα πράγμα,ο καθένας μας σε σχέση με το πενιχρό εισόδημά του δίνει πολλά περισσότερα απότον κόκκαλη.Αυτό για να μην τσιμπάτε όταν μας τσαμπουνάνε για το τι έχει κανει ο θείος για την ομάδα μας.ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ.

Πάνος από Ηλιούπολη

Ανώνυμος είπε...

Απλή μέθοδος των τριών...
Αν από την Σαντ Ετιέν τρως 3,
από την Άλκμαρ πόσα θα φας;

Πόσο δίνει το 0-4 ακριβές σκορ;
Να πάμε τουλάχιστον ταμείο...

TomW8s είπε...

@panplar
Ακριβώς έτσι φίλε, το άσχημο της όλης υπόθεσης είναι το κοκοκο που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια με αποκορύφωμα το φετινό καλοκαίρι..Απερίγραπτες καταστάσεις για τις οποίες η 7 κάνει το παγώνι και δεν καταλαβαίνω το γιατί, μάλλον το καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ καν να το γράψω και να το πιστέψω..Ειρωνείες, εγωισμοί, υπεροψία ενός ανθρώπου που έχει διώξει με το έτσι θέλω ανθρώπους που δώσανε όλο τους το είναι για τον Ολυμπιακό μας..
@Skinothetis
Ρε φίλε αν δεν τον βρίσουμε λίγο να την ακούσει για όλα αυτά που μας έχει ''προσφέρει'' δεν γίνεται τίποτα, μετά από έναν μήνα πάλι τα ίδια θα μας λέει, πως έδιωξε αμέσως τον καράφλα και έσωσε τον Ολυμπιακό..Επιτέλους να ακουστεί ένα σύνθημα για τον πραγματικό υπεύθυνο, δεν θα φύγει παιδιά της 7, μην φοβάστε, άντε να κοκκινήσει λίγο, αν και δεν το βλέπω τέτοιος σκατάνθρωπος που είναι..