Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Να ευλογήσω τα γένια μου;;

Διαβάζεις Κόκκινο Παπάκι;; Διαβάζεις το μέλλον!

Από τις 25 Μάη είχα προβλέψει πως ο Κετσπάγια θα απολυθεί ...12 Σεπτεμβρίου! Επεσα μόνο τρεις μέρες έξω! Ουσιαστικά όμως 12/9 δρομολογήθηκε η απόλυση μετά το 0-0 με την Καβάλα!

Να συνεχίσω;;

Πριν μια εβδομάδα έβαζα τον Ψωμιάδη να προβλέπει πως μετά την "κηδεία" που ΘΑ κάνει η Καβάλα, η στήριξη του Τιμούρ θα είναι του κ...! Ολοι περίμεναν ο Κετσπάγια να κριθεί με Αλκμααρ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ... Τον πρόλαβα με την Καβάλα!

Οχι βέβαια δεν είμαι μελοντολόγος... Απλά έβλεπα αυτά που έβλεπε όλος ο κόσμος που γνώριζε τον Κετσπάγια, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και την ηλεκτρική καρέκλα του πάγκου της ομάδας μου. Μόνο με αστείο έμοιζε η παρουσίαση του Τιμούρ στις 28 Μάη...

Και μην ξεχάσω πως όταν άρχισε να συζητιέται το όνομά του, ανάρτησα την αντίρρησή μου... Από τις 7 Μάη...

Τέλος λοιπόν ο Τιμουρ. Πριν λίγο χόρεψε τον τελευταίο χορό με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Δεν φταίει όμως αυτός! Γιατί πολύ απλά αυτός ήταν! Αυτοί που τον επέλεξαν όφειλαν να γνώριζαν τι "φρούτο" αγόραζαν...

13 σχόλια:

ΓΝΩΜΗ είπε...

γκαντέμη!τον έφαγες!

Αλεξανδρής η μεταβατική λύση

Οπως όλα δείχνουν η διοίκηση του Ολυμπιακού θα πάει σε μια μεταβατική λύση σε ό,τι αφορά την τεχνική ηγεσία της ομάδας και αυτός που θα καθήσει στον πάγκο των "ερυθρόλευκων" αναμένεται να είναι ο Αλέκος Αλεξανδρής. Ο παλιός άσος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι τώρα προπονητής στην ομάδα Νέων του συλλόγου και άνθρωπος ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με πολλές και μεγάλες επιτυχίες του Ολυμπιακού. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο και μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που διανύει η ομάδα του λιμανιού.

Ανώνυμος είπε...

Πάει ο Κετσπάγια ε; Δε το χωράει νους ανθρώπου πως γένεν αυτό. Τώρα λέει Μπάντοβιτς με βοηθό Νινιάδη. Ή Νινιάδης με βοηθό Μπάντοβιτς. Τι σημασία έχει; Τα πάντα όλα.
"ΕΕΕ ΟΟΟ Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό" φωνάζουμε εμείς.
"ΧΕΧΕΧΕ ΧΟΧΟΧΟ Σας έχω εγώ γραμμένους και φέρτε μου ευρώ", απαντά ο Θείος.

Το να πέσεις μέσα στο μήνα πάει κι έρχεται αλλά εσύ παραλίγο να πετύχεις και την ώρα!!! Απίστευτο!!!

Sardanapalus είπε...

Να δούμε τώρα ποσους θα αλλάξουμε μεχρι το τελος της σαιζον. Ελεος ρε γαμώτο ας μείνει ενας προπονητής για 2-3 χρόνια επιτέλους.Δεν μπορεί ολοι να μην κάνουν. Αν είχαμε ενα προπονητη μόνιμο θα είχαμε κάνει και κάτι στην Ευρώπη. Τουλάχιστον πηραμε τοσα πρωταθλήματα ας μην παραπονιόμαστε συνέχεια. Ο θρυλος πάντως είχε την δυναμική να είναι πολύ πιο ψηλα τουλάχιστον στο επίπεδο μια Πορτο η Λυον.
http://sardanapallus.blogspot.com/

to papagalaki είπε...

Μα καλά προφήτης είσαι;
Μήπως έχεις και κανένα νούμερο για το Τζόκερ;
Πάντως φέτος δε γλυτώνουμε με τίποτα.
Από το Νινιάδη,τον Μπάντοβιτς,τον Αλεξανδρή και τον Λεμονή καλύτερος είναι ο...Τιμουρίνιο!
Εδώ δεν πήρε παίχτες, θα πάει να φέρει καλό προπονητή;
Σε καλό θα του βγει του "θείου" η απόλυση.Ακόμη πιο φτηνά θα την βγάλει.Με 100 ευρώ το μήνα θα πληρώνει τον Μπάντοβιτς!

admin είπε...

"...Διαβάζεις Κόκκινο Παπάκι;; Διαβάζεις το μέλλον!..."

Αχαχαχαχαχα!! Άντε και με ένα 090!

Ανώνυμος είπε...

Το είπα και θα το λέω συνέχεια

Δεν χρειάζεται να υπάρχει προπονητής στην ομάδα αυτή, τζάμπα πληρώνεται και είναι διακοσμητικό στοιχείο ή καλύτερα αυτός που τη πληρώνει πάντα όταν φταίνε ΟΛΟΙ οι άλλοι.

Την ενδεκάδα τη βγάζει η εξέδρα με τις εφημερίδες (ας με διαψεύσει κάποιο μέλος), τα πρωταθλήματα τα παίρνει ο πρόεδρος (με οποιοδήποτε τρόπο αρκεί να πέφτουν τα ευρά), ενώ ο υπέροχος λαός όταν πρέπει είναι στους δρόμους για να προασπίσει το "δίκαιο" του θρύλου ως είθισται παραδοσιακά.

Μόνο στο καθεστώς αυτό (φαινόμενο παγκόσμιο) ένας αναγνωρισμένος (βλέπε Ανόρθωση) προπονητής απολύθηκε με ενεργητικό 5 νίκες (2 ευρωπαικά διπλά - ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ) και μία ισοπαλία) επειδή δεν έσκυψε το κεφάλι στους οπαδούς όπως κάνανε όλοι οι προηγούμενοι.

Ψύχωση και Καφρίλα σε όλα τα επίπεδα

Μετά τιμής πάντα

Red Duckling είπε...

@ Α.Γ.
ε, όχι και γκαντέμης... Ας πρόσεχε ο Τιμούρ! Εδώ έδιωξε τον Βαλβέρδε,τον πιο αγαπητό κόουτς στο κόσμο του Ολυμπιακού! Στον Γεωργιανό θα κόλλαγε;;
Εδώ είναι που λένε: Ρε Κετσπάγια, δεν ήξερες, δεν ρώταγες;;

@ Ανων.
Αν μπορούσα να προβλέψω ότι στην επανεμφάνιση στο Cham.League στον πάγκο θα καθόταν ο ...Μπάντοβιτς(!), θα έκλεινα το blog και θα άνοιγα μαντείο :ppp

@ Sarda
Να πω ότι έχεις αδικο;;
Αλλα από τη στιγμη που δε στεριωσε ο Ερνεστο που ακομα ειναι συνθημα στο γηπεδο, ποιος θα το κανει με τον Socrates??

@ papag
ηταν τοσο εκρηκτικο το κλιμα στο κοσμο, που ακομα και ο Κανενας θα ηταν προτιμοτερος απο τον Κετσπαγια. Η δηλωση "δεν εχετε δει μπαλα τα τελευταια 15 χρονια" ηταν η ταφοπλακα στη σχεση Τιμουρ-κοσμου...

@ admin
Τηλεπαπάκι, 090...
:ppppp

Red Duckling είπε...

@ Μετά τιμής πάντα

Φιλε μου αυτοανερείσαι...
Αν υπηρχε καφριλα και ψυχωση με νικες, θα καναμε Θεο τον Τιμουρ για το 5/5 απεναντι σε ΚΑΦΕΝΕΙΑ που συνοδευτηκαν με ΑΘΛΙΕΣ εμφανισεις...

Συνεχιζεις να γραφεις με απιστευτη αισθηση του χιουμορ: "ένας αναγνωρισμένος (βλέπε Ανόρθωση)"
χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα!

Φιλε μου ο κοσμος του Ολυμπιακου εχει βαρεθει πια τους τιτλους και τις φιεστες. Αποθεωνει τον Ερνεστο οχι γιατι πηρε τιτλους, αλλα ειχε ενα σχεδιο! Ειδαμε μπαλα υψηλου επιπεδου οπως με Μπενφικα και Χερτα. Με τον Πανιωνιο ειδαμε 35(!) τελικες προσπαθειες!!

Θελουμε και μπαλιτσα, οχι μονο τιτλους...

Καλο το παραμυθι με τη ψυχωση αλλα δεν εχει δρακο...

Ψυχωση υπαρχει στη Παιανια. Ο "ευρωπαιος" ΠΑΟ περασε στο ντουκου τον αποκλεισμο απο το "φυσικο" του χωρο (Champions League) γιατι στοχο εχει τη κουπα...

Ψυχωση υπαρχει στη Παιανια! Παραμονες προημηιτελικου με πορτο, εχοντας νικησει με 1-0 εξω, ο προεδρος του ΠΑΟ ελεγε οτι προεχει το ματς στα Γιαννινα!

Ασε λοιπον το κοσμο του Ολυμπιακου να "διωχνει" τον παιζω ΜΟΝΟ αμυνα ΤΙμουρ και κοιταξε να χαρεις το πρωταθλημα που θα παρεις φετος...

Ανώνυμος είπε...

Nomizw pws terastio htan to sfalma tou Kokalh, na apolysei ton Timour auth thn evdomada.Me dedomeno pws o Olympiakos mesa se mia vdomada antimetwpizei diadoxika Alkmaar, PAOK kai Aek,tha mporouse na perimenei 8 akomh meres prin ton apolysei.
Kai kanw to exhs aplo skeptiko:ean ta apotelesmata sta 3 auta paixnidia den einai epithymita gia ton OSFP,poios tha plhrwsei to marmaro,afou den paizei pleon to onoma tou Gewrgianou?
Thewrousa ton Kokalh dianoia sthn diaxeirhsh anthrwpinou dynamikou.
Twra omws exw tis amfivolies mou!!

Red Duckling είπε...

Και ομως φιλε μου αυτη η αποφαση ηταν σωστη. Αν αυριο στραβωσει το ματς και ηταν ο Τιμουρ στον παγκο, δεν ξερω και εγω τι θα γινοταν στο γηπεδο...

Τωρα ομως ποιος θα τα ακουσει αυριο; Ο προεδρος; Αφου λεει εκανα λαθος και τον εδιωξα... Το παραδεχτηκε.

Αρα αν στραβωσουν τα τρια ματς, θα ξαναπαρδεχτει το λαθος, θα ζητησει στηριξη της ομαδας και θα φερει και εναν Φλορες...

και ολα καλα...

Γατα ο προεδρος σου λεω...

TomW8s είπε...

Το φοβερό είναι πως μιλάμε για τον καράφλα λες και φταίει αυτός που κάθησε στον πάγκο μας..Δηλαδή βρήκε ανοιχτή πόρτα και μπήκε;;Υπεύθυνος μοναδικός είναι ο μασώνος που κοροϊδεύει ένα ολόκληρο καλοκαίρι!!Βέβαια αν φτάσουμε στο σήμερα το πιο σωστό έγινε, η ομάδα για διαφόρους λόγους δεν έβγαζε φάση..Όσο για σένα παλιοπάπια περιμένω να μαντέψεις τον επόμενο, κοίτα μην πείς Αλεξανδρής..Χοχοχο..

Red Duckling είπε...

Sorry TomW8s αλλά μπορώ να προβλέψω μόνο πότε θα απολυθεί ο επόμενος!!

Διάβασε όμως ένα σενάριο:
Με συνταγή Κετσπάγια(!), νίκη αυριο με μισο μηδεν, 4 βαθμοι στα ντερμπι (0-0 και 0-1) και προπονητής παραμένει ο Μπόζινταρ!

χο,χο,χο!

TomW8s είπε...

Ρε μπαγάσα τα σκορ μια χαρά τα πας, ευτυχώς που δεν βρίσκεις τα των κοουτς..Πάντως αν δεν έχεις τα υλικά να μαγειρέψεις, όσο καλός μάγειρας και να είσαι, με αλχημείες θα βγει λίγο διαφορετικό το μαμ..Για να δούμε μπας κι ο Ζίκο μας βγει Ρατατούης!!