Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

Θα χρησιμοποιήσουμε τις μνήμες για να γίνουμε KAΛΥΤΕΡΟΙ

"Ναι, θέλουμε να δώσουμε ένα ωραίο μάθημα ποδοσφαίρου. Γιατί αυτό το παιχνίδι θα είναι για όλους μας ένα πολύ ωραίο παράδειγμα, ένα πολύ ωραίο μάθημα.

Θέλουμε να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε τον αντίπαλο. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Αλλά μόνο με ποδόσφαιρο.

Ο κόσμος μας γνωρίζει πολύ καλά πώς να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Το έχει αποδείξει πολλές φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ ,αλλά και σε άλλες περιπτώσεις. Ξέρει η κερκίδα πώς να παίξει ποδόσφαιρο. Το ίδιο θα κάνουμε και εμείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Θα ήταν πολύ ωραίο μετά το παιχνίδι να μιλάμε για ένα καλό αποτέλεσμα, για μία νίκη και για ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και όχι για άλλα πράγματα, περιστατικά ή γεγονότα που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.

Θα χρησιμοποιήσουμε, λοιπόν, τις μνήμες για να γίνουμε καλύτεροι. Για να παίξουμε ένα ωραίο ποδοσφαιρικό παιχνίδι και όχι για να πάρουμε εκδίκηση. Δε μας αρέσει καθόλου η εκδίκηση".

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Μίτσελ σε δήλωσή του στο novasports. Ανήκουν δηλαδή σε έναν άνθρωπο που έζησε τα γεγονότα της Τούμπας στον πρόσφατο ημιτελικό από πρώτο χέρι. Και αυτός ο τύπος, σου λέει ότι θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις μνήμες για να γίνουμε ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.

Ας το έχουν στα υπόψιν όσοι θα πάνε στο γήπεδο γυρεύοντας εκδίκηση. Η μόνη "εκδίκηση" είναι αγωνιστική. Νίκη στο γήπεδο και μόνο.

ps. Σ' ευχαριστώ Μίτσελ που κοσμείς τον πάγκο της ομάδας που αγαπώ με τον δικό μου ρομαντικό έως ηλίθιο τρόπο.