Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Εσκασε η «βόμβα»!


Την προηγούμενη Κυριακή ο οπαδός του Ολυμπιακού, κουρασμένος από τις 3ημερες εορταστικές εκδηλώσεις για τον Σισέ, ήθελε άμεση απάντηση…

Ζητούσε επειγόντως ένα όνομα!

Και η Sportday του το έδωσε πρωτοσέλιδο:
«Βόμβα» Μάικλ Όουεν!

«Μεγάλο γραφείο μάνατζερ στην Αγγλία υποστηρίζει ότι ο επόμενος σταθμός του Όουεν πιθανότατα να είναι η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός»

Λίγες μέρες αργότερα η βόμβα πράγματι «έσκασε», αλλά όχι στο λιμάνι του Περαιά. Ο Όουεν υπέγραψε στην πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!!

Φταίει λοιπόν η εφημερίδα για το πρωτοσέλιδό της;; Φταίει που μια φήμη από ένα γραφείο μάνατζερ την παρουσίασε τόσο ελκυστική, για δώσουν 1,30€ οι οπαδοί του Ολυμπιακού και να την αγοράσουν;;

Και ναι και όχι…

Με την έννοια ότι οι ίδιοι οι οπαδοί πιέζουν τις εφημερίδες για ονόματα!! Σαν «εξαρτημένοι» καλούν ραδιοφωνικούς σταθμούς και εφημερίδες ψάχνοντας για τη «δόση» τους (ονόματα)…

Από την άλλη όμως από την συγκεκριμένη εφημερίδα έχω απαιτήσεις. Ξέρω ότι εν μέσω οικονομικής (και εκδοτικής) κρίσης προσπαθείς να διατηρήσεις την κυκλοφορία σου για να επιβιώσεις. Δεν χρειάζονται όμως εκπτώσεις στην ποιότητα… Γράψε την συγκεκριμένη είδηση όπως της αρμόζει, με μικρά γράμματα!

Όπως πχ μου έκανε άσχημη εντύπωση το πρωτοσέλιδο για την άφιξη Σισέ. Έγραφε συγκεκριμένα: «Οι πρώτες ώρες του Σισέ στην Αθήνα με εικόνες από δορυφόρο»!

Μέσα βέβαια στην εφημερίδα, ο δημοσιογράφος είχε κατεβάσει από το Google Earth εικόνες από το αεροδρόμιο και το ξενοδοχείο που έμεινε ο Σισέ, γράφοντας ότι εδώ προσγειώθηκε, εδώ έμεινε κτλ!!

Εντάξει, καταλαβαίνω ότι πρέπει να γεμίσουμε σελίδες, αλλά όχι για να διαφημίζουμε το συγκεκριμένο «ρεπορτάζ» στο εξώφυλλο!

Με απλά λόγια μπορεί να υπάρχει κόσμος που ζητάει ονόματα και γερανούς στις αφίξεις, αλλά υπάρχει πολύ περισσότερος κόσμος που επιθυμεί σωστή ενημέρωση από τη πρώτη αθλητική εφημερίδα της χώρας!

Και για τελειώνει το άλλο παραμύθι που άρχισε πρόσφατα, ότι δηλαδή μετά τον Σισέ όλοι θέλουν να έρθουν στο «καταπληκτικό» μας πρωτάθλημα…

…Κανείς ποδοσφαιριστής τύπου Όουεν που έχει φιλοδοξίες, δεν πρόκειται να αρνηθεί την πρόταση μιας μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας για χάρη μας!!

Πάρτε το χαμπάρι!

Είμαστε η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ επιλογή όσων έρχονται εδώ!!

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!

Και όσο τους υποδεχόμαστε εδώ σαν λαϊκούς ήρωες στα αεροδρόμια, τόσο θα μας θεωρούν σαν ένα υποανάπτυκτο λαό και θα έρχονται εδώ να γίνουν βασιλιάδες όταν η υπόλοιπη Ευρώπη τους έχει κλείσει την πόρτα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: