Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

O Σπάθας και το συννεφάκι

Σιγά μην έκανα τη χάρη σε όσους διψούσαν για διαδικτυακό αίμα το Σάββατο το βράδυ και πέθαιναν να δουν οποιαδήποτε ποστ για το Αστέρας-Ολυμπιακός για να αρχίσουν το στόλισμα από κάτω. Το ποιος είμαι το ξέρετε. Καλή ώρα με τη φωτογραφία από το ΟΑΚΑ που άδειαζε στον τελικό και το σχόλιο που τη συνόδευε. Και φυσικά δεν θα γράφω τα αυτονόητα όταν μου το "απαιτούν" για να θυμίσω ότι δεν είμαι ελέφαντας.


Από τη διαδικτυακή μου πορεία αυτά τα 5 χρόνια, καταλαβαίνεις ότι ο Σπάθας μου προκάλεσε αμηχανία, αποστροφή, ξενέρωμα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Αυτός ο ίδιος Σπάθας που στέρησε ένα πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στο Βικελίδης, όπως βλέπεις και από τη φωτογραφία που έφτιαξα τότε. Όπου φυσάει ο άνεμος πάει.

Μόνο κακό προκάλεσε στην αισθητική μου. Και μου στέρησε το συναίσθημα της τσαντίλας για τα φετινά χάλια της ομάδας μου σε έναν ακόμα αγώνα μακριά από το Καραϊσκάκη.

Όλα τα άλλα, με τον έναν να οργανώνει αντάρτικα από το ημίχρονο και τον άλλο να μιλά για κωμωδίες είναι υποκρισία. Και στα τέτοια τους φυσικά ο Αστέρας, ο μόνος αδικημένος της υπόθεσης. Ο Σπάθας τους έδωσε την ευκαιρία που έψαχναν. Τον έκαναν και πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων.

Εγώ τσαντίστηκα το Σάββατο βράδυ. Κάνω την αυτοκριτική μου. Εσύ όμως που κάνεις επίθεση σε κάθε φίλαθλο του Ολυμπιακού, πιστεύοντας ότι η “επανάσταση” γίνεται για την ισονομία, καλά να περάσεις στο συννεφάκι σου.

3 σχόλια:

ignat7 είπε...

ρε παπι σε διαβαζω χρονια. δεν εχω σχολιασει ποτε τπτ και πουθενα. ουτε σε σαιτ ουτε σε facebook γιατι δεν ειναι του στυλ μου να προσπαθω να αποδειξω οτι δεν πεταει ο γαιδαρος. αυτη τη στιγμη ομως, ουσιαστικα με αναγκαζεις να κανω το πρωτο μου σχολιο απλα και μονο για να σου πω πως εισαι παραδειγμα προς μιμηση για εκκολαπτομενους φιλαθλους και υποδειγμα υγιως σκεπτομενου οπαδου. ειναι τιμη μου που υποστηριζουμε την ιδια ομαδα και που -οπως πιστευω-εχουμε τον ιδιο τροπο σκεψης!

Red Duckling είπε...

Να' σαι καλά φίλε @ignat7, χαίρομαι να βλέπω ότι υπάρχουν φίλαθλοι σαν εσένα.

Unknown είπε...

Συμφωνώ απολύτως παπί, πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των απανταχού Ολυμπιακών μοιράζονται τις ίδιες σκέψεις. Λογική αντιμετώπιση των πραγμάτων και παραδοχή της αδικίας, ανεξάρτητα ποιος την υφίσταται. Όποιος υποστηρίζει αυτή την ομάδα, ξέρει. Μπράβο για το post, όαση μέσα σε έναν ορυμαγδό υποτιθέμενων "σωτήρων" και "εξυγιαντών"!