Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

27 λεπτά που χάλασαν τη μαγιά!



Είμαι ο Red Duckling και μόλις …άρχισα!

Δεν θα σας κουράσω με φανφάρες και μακροσκελείς προλόγους. To κόκκινο αίμα που κυλάει στις φλέβες μου και το …κουσούρι με τις εφημερίδες με οδήγησαν στην blogόσφαιρα! Γιατί δε μπορεί να ξεκινήσει καλά η μέρα μου αν δε χαζέψω τους πηχυαίους (και όχι μόνο) τίτλους των πράσινων, κίτρινων, βόρειων και "αντικειμενικών" (χα,χα,χα) εφημερίδων! Πως να το κάνουμε... ζούμε σε μια χώρα χωρισμένη σε δύο ομάδες: Τους Ολυμπιακούς και τους αντι-Ολυμπιακούς! ΤΕΛΟΣ.

Φαντάζομαι τους υπεύθυνους των πρωτοσέλιδων χθες βράδυ. Μέχρι το 60’ θα έτριβαν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Ένας Ολυμπιακός με φλύαρη υπεροχή κολλημένος στο 0-0 κόντρα σε ένα Ηρακλή που είχε χάσει 2 κλασικές ευκαιρίες να προηγηθεί. Είμαι σίγουρος ότι θα παρακαλούσαν για ένα φαλτσοσφύριγμα και μια νίκη με 1-0 ώστε να ακολουθήσουν τα κλασικά πρωτοσέλιδα για «διορισμένους», «δεκανίκια» κτλ. Δυστυχώς όμως το τελευταίο μισάωρο το γήπεδο έγειρε προς τη Θύρα 7 και ο Ηρακλής έφυγε από το Πειραιά με 5 γκολ στις αποσκευές της...

Τι να κάνουν και οι «αντικειμενικοί», άρχισαν τις γνωστές τους κωλοτούμπες. Έτσι βλέπω σήμερα με τεράστια γράμματα το όνομα του Οσκαρ στην Goal. Με τη σειρά της η Sportday από εκεί που «σταύρωνε» το Θρύλο μετά το 1-3 της Σεντ Ετιέν («ας πούμε την αλήθεια»), ανακάλυψε την …άλλη αλήθεια («Γι’ αυτό είναι ΘΡΥΛΟΣ»). Όσον αφορά την Εξέδρα που είχε ένα σερί αντικόκκινων πρωτοσέλιδων, είδε χθες τον Θρύλο του μέλλοντος! Τι τους έκανες ρε Μπελούτσι;; Μισή ώρα μπαλίτσα και ο κουρασμένος και προβλέψιμος Ολυμπιακός ξαναέγινε ΘΡΥΛΟΣ!

Όσο για τον αγαπημένη μου Πράσινη του γλυκού μου Παύλου, το πήρε απόφαση ότι θα παίξουν στα πλέι-οφ και δημοσιεύει την ειδική βαθμολογία! Έτσι είναι αυτά, κάθε χρόνο εμείς να ασχολούμαστε με κούπες και αυτοί με σεντόνια! Τέλος η Ωρα παραμυθιάζει τους Αεκτζήδες γράφοντας ότι νικήσαμε τα «δεύτερα» του Ηρακλή. Δε πειράζει, περιμένουμε στο τελικό και τα «πρώτα» της ΑΕΚ!

Για το γνήσιο της ερυθρόλευκης υπογραφής,
ЯD


2 σχόλια:

Γερόγαυρος είπε...

16 Μαρτίου 20..... κάτι.

Καλωσώρησες Κοκκινόπαπο,......
...και ας αργήσαμε να σε ανακαλύψουμε,.... λίγο.

"Keep walking", ..... που λέει και ο ..... Γάλλος Τουρίστας. !!!

Γερόγαυρος είπε...

Μπα Παναθεμάμε. !!!

Δεν είμαι Ανώνυμος παραπάνω.!!!

Γαύρος είμαι, και ας είμαι ...
...Γερόγαυρος. !!!