Σάββατο, 9 Μαΐου 2009

Έριξαν ΚΟΚΚΙΝΟ στη νύχτα...…και όχι λάδι στη φωτιά! Ο έξυπνος τίτλος του sport24 περιγράφει απόλυτα τη σωστή στάση του κόσμου στην αποψινή φιέστα!

Το 2007 είχε παρασυρθεί από τα τερτίπια Κόκκαλη και Ρίμπο, μετατρέποντας τη φιέστα σε παρωδία! Σήμερα όμως στάθηκε στο ύψος του, αδιαφορώντας για την απειλή του προέδρου στο χθεσινό Δ.Σ.

Σε αντίθεση με όσοι νομίζουν αρκετοί, η πλειοψηφία των φίλων του Ολυμπιακού (και όχι μόνο) δεν τρώει κουτόχορτο!

Σήμερα οι ερυθρόλευκοι οπαδοί το απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο!! Απέναντι στα καμώματα του προέδρου του γύρισαν την πλάτη.

Αποθεώσαν τους ποδοσφαιριστές, επιφυλάσσοντας την θερμότερη υποδοχή στον Ερνέστο Βαλβέρδε! Ξέρω ότι πολλοί έχουν ενστάσεις για το έργο του προπονητή, όπως η εμμονή στο 4-4-1-1.

Όμως όλοι ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ! Κουράστηκαν με το αστείο του Κόκκαλη να αλλάζει κάθε χρόνο τον προπονητή που κατακτάει το νταμπλ!! Σε καμία σοβαρή ομάδα δεν γίνεται αυτό!

Έτσι λοιπόν απόψε έδειξαν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο στον Κόκκαλη ότι αν θεωρεί τον Ολυμπιακό μαγαζί του, πρέπει να ακούει τους πελάτες του!!

Και έχω την αίσθηση ότι το σημερινό βράδυ θα είναι δύσκολο για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Με εξαίρεση την παρωδία του 2007, η σημερινή φιέστα ήταν η πρώτη που δεν αποθεώθηκε ο Κόκκαλης!! Το σύνθημα «είναι τρελός ο πρόεδρος» δεν ακούστηκε ούτε μισή φορά!!

Την ίδια ώρα που το όνομα του Βαλβέρδε ακούστηκε ουκ ολίγες φορές από τη Θύρα 7, τα επίσημα και το υπόλοιπο γήπεδο!!

ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν στον κόσμο που έστειλε το δικό του ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα χωρίς να χαλάσει τη γιορτή!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: