Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Και μόλις άρχισαν οι ζέστες...


Δύσκολη μέρα ξημέρωσε για όποιον Ολυμπιακό αποφάσισε να ξεκινήσει την 9η Ιουλίου 2009 διαβάζοντας τα αθλητικά πρωτοσέλιδα. Από τη μία διαπιστώνει ότι το ταμείο στην ομάδα του είναι μείον... Ποιος Γκονζάλες; Ποιος Κάλστρομ; Δεν υπάρχει μία! Βολευτείτε με ελεύθερους και δανεικούς...

Και από την άλλη βλέπει ότι η Panathinaikos Productions S.A., κυκλοφορεί τη νέα ταινία "ΤΕΝ". Ένα φιλμ που εξιστορεί τα κατορθώματα του Σισέ στη χθεσινή ...προπόνηση στην οποία σκόραρε δέκα (10) φορές!

Πως λοιπόν η σημερινή μέρα να μην είναι μια δύσκολη μέρα για τους απανταχού γαύρους όλης της γης... Ειδικά για τους ολυμπιακούς που ζουν στο λεκανοπέδιο, προσθέστε και τον υδράργυρο που σε λίγο θα αγγίξει τους 40 βαθμούς... Υπομονή που λέει και μια αγαπημένη μου ψυχή. Η΄ ...ΥΠΟΜΟΝΗΝ που θα λέει σε λίγο καιρό μια άλλη ψυχή, με Γεωργιανή καταγωγή και Κυπριακή προφορά!

3 σχόλια:

Maximus είπε...

Με το που υπέγραψε αυτός ο παιχταράς εκεί άρχισαν τα δύσκολα..Κι ενώ όλα θα μπορούσαν να τους γυρίσουν τούμπα, το έχουμε ρίξει στα μπάνια..Σαν να μην τρέχει τίποτα ασχολούμαστε με μπούρδες και δεν ξέρουμε προς τα που βαδίζουμε μεταγραφικά..Δηλαδή ποιός ο ρόλος των σκάουτερ και γιατί δεν τους σουτάρουμε αφούς ως φαίνεται δεν τους χρειαζόμαστε;;Να μαζεύουμε κανα φράγκο για αρχή ρε παιδί μου!!

Red Duckling είπε...

ελπίζω να μην αγχώνεσαι επειδή ο Σισέ σκίζει τα δίχτυα στην προπόνηση...
όλα κρίνονται στο γήπεδο!
και τα τελευταία χρόνια κρίνονται ...ερυθρόλευκα!!
ανησυχία την περίοδο των μεταγραφών υπάρχει πάντα, αλλά στο ποδόσφαιρο τουλάχιστον μπορούμε να κάνουμε υπομονη :))

Maximus είπε...

Πάντα προσπαθείς να κάνεις τις σωστές κινήσεις το καλοκαίρι για να βοηθηθείς το καταχείμωνο..Τώρα αν θα σου βγεί ο ένας κι ο άλλος άγνωστο..Η αντικειμενικότητα λέει πως ο Σισέ μετράει..
Υ.Γ:Όπα, κάτι βλέπω κινείτε και σε 'μας..Μαρέσκα και σήμερα λέει Μοριέντες, πάνω που αρχίσαμε τα χάπια!!