Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Ποιος θα πληρώσει τη νύφη;;

«Οι προσπάθειες του Αμερικανού φόργουορντ να βρει ένα καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ είναι μέχρι τώρα άκαρπες και εκτιμάται πως δεν θα καρποφορήσουν μέχρι τις 15 Ιουλίου, όταν λήγει η σχετική προθεσμία και «δένεται» από τον Ολυμπιακό στο λιμάνι. Πού να πάει άλλωστε ο «Τσίλι»; Τα σχεδόν 7 εκατ. δολάρια που έχει λαμβάνειν από τους «ερυθρόλευκους» είναι απλησίαστα για κάθε ομάδα στις ΗΠΑ, καθώς το salary cap μειώθηκε φέτος και αναμένεται να μειωθεί ακόμη περισσότερο του χρόνου. Ο 26χρονος άσος ορθά σκεφτόμενος και όντας σε ηλικία... γάμου θα προτιμήσει όπως φαίνεται τα σίγουρα χρήματα του Ολυμπιακού φτιάχνοντας ένα γερό κομπόδεμα προτού επιστρέψει στην πατρίδα του, αργά ή γρήγορα».
πηγή: Χρήστος Ρομπόλης, sportfm.gr

Όπως καταλαβαίνετε...
εμείς θα πληρώσουμε (και) φέτος τη νύφη!!

Για να ακριβολογούμε, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα καλύψουν το καθαρά οικονομικό σκέλος. Ωστόσο εμείς οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πληρώσουμε βιώνοντας τη ψυχοφθόρα διαδικασία του να βλέπεις το πιο ακριβοπληρωμένο 3αρι της Ευρώπης, να σουτάρει σαν μαθητούδι του δημοτικού!

2 σχόλια:

Maximus είπε...

Ποιός μεγάλος τον διάλεξε;;Ας λογοδοτήσει, δεν είναι κακό..Δηλαδή δεν τον είχανε δεί ότι σουτάρει σαν να ρίχνει τούβλα;;

Red Duckling είπε...

ας έριχνε σωστά έστω και τα τούβλα...
ούτα αυτά μπορεί ο φίλος μας ο Τσίλι!