Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Γιατί καθυστέρησε η μεταγραφή...

Την ώρα που οι φήμες οργίαζαν όλο το καλοκαίρι για ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΜΟΡΙΕΝΤΕΣ ή ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ, ο Κόκκαλης είχε δώσει παραγγελία στους επιστήμονες του CERN να του φτιάξουν την δικιά του "βόμβα"...
Με υπερηφάνεια λοιπόν είναι έτοιμος να μας παρουσιάσει το κράμα των δύο παραπάνω παιχτών: ΦΕΡΝΑΝΤΙΝΙΟ!

(και το δούλεμα πάει σύννεφο φέτος στο λιμάνι...)

4 σχόλια:

GK είπε...

evale o kurios proedros to paketo sthn tseph kai geia sas...
oi alloi pou kanoun metagrafes ekatontadwn ekatomuriwn einai dhladh m@l@kes kai emeis oi e3upnoi...ti na pei kaneis...
8a einai ntroph kai 3eftila na mhn perasoume auton ton omilo...poios 8a akouei meta to doulema apo ta vazelakia...to axti tous 8a vgaloun pali...xaxaxa!!!!

Red Duckling είπε...

Το πρόβλημά μου δεν είναι οι οπαδοί του ...πρέσβη!
Μια ομάδα που παίζει ωραία μπαλίτσα θέλω να δω. Να κάθομαι στην τηλεόραση ή να πηγαίνομαι στο γήπεδο και να νιώθω γεμάτος με το ποδόσφαριο που παίζει η ομάδα.
Παλιότερα συνδυάζαμε στην Ελλάδα τίτλους και θέαμα...
Τώρα μόνο το αποτέλεσμα τους ενδιαφέρει;;

poulitaria είπε...

XAXAXAXAXAAAAA EPITELOUS HR8E H PEXTOURA SOU LEOOOOO ! !

Siranodb είπε...

Δυστυχώς φίλε πάπια, γίναμε σαν τα μούτρα του γεροχοχομπαμπαλή, σκατάνθρωποι..Μια χρονιά εκτός CL κι έφερε την καταστροφή, τα γκαφρά 12 χρόνια τώρα, που εί;;Πέρυσι έκοψε το γήπεδο σε όλα τα παιδάκια βάζοντας μας να πληρώνουμε για τον 3χρονο γεμάτο εισιτήριο, τα παγώνια εμείς..Φέτος το δούλεμα, γόνα..Καλά γαύροι είμαστε εμείς ή παγώνια;;Αλλά τι να περιμένω απ' τον αμύθητο που δεν τα βρήκε ούτε με τον γιο του και τον έδιωξε απ' την ομάδα στην οποία ομολογουμένως πέρυσι ο Πέτρος με τον Ίλια τα ''σπάσανε''..16 CL κι ο λακαμάς τους σούταρε!!