Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Welcome guys... 3-0!


Τιμούρ άσε και εσύ τα μπλοκάκια και βγες να μας πεις την γνώμη σου! Γιατί όλοι οι νοήμονες ποδοσφαιρόφιλοι ξέρουμε ότι 4-4-2 με τρεις επιθετικούς δεν βγαίνει η χρονιά! Γιατί οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν θέλουνε να βλέπουμε την κάθε Σλόβαν (έστω και Αυγουστιάτικα) να έχει περισσότερες τελικές προσπάθειες και περισσότερα κόρνερ στο Καραϊσκάκη! Γιατί όπως λογικά θα σημείωσες σήμερα και εσύ στο …μπλοκάκι σου, 4-5-1 στην Ευρώπη και στα ελληνικά ντέρμπι δεν βγαίνει με αυτούς τους επιθετικούς!

Δεν βγήκε πέρσυ, γιατί να βγει φέτος;; Δεν σκοράραμε εκτός σε Ουκρανία, Τουρκία, δεν σκοράραμε στα ντέρμπι με ΠΑΟ, δεν σκοράραμε στο α’ ημίχρονο του τελικού του κυπέλλου και αποκλειστήκαμε εύκολα από την …Σεντ Ετιέν!

4-5-1 με Ντιόγο μπροστά ΔΕΝ υπάρχει! Το παλικάρι δεν είναι φουνταριστός πώς να το κάνουμε;; 4-5-1 με Μήτρογλου υπάρχει μόνο στα φιλικά του Ιουλίου! 4-5-1 με Ντάρμπισαιρ... Το άλλο με τον Τοτό;;

Η ομάδα φωνάζει: Θέλει φουνταριστό κλάσης!! Θέλει πχ Μοριέντες! (ώπα συγνώμη που έγραψα όνομα αν και ευτυχώς πήρε μεταγραφή…)

Θέλει φυσικά και ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ!! Όχι τον Λεονάρντο(!!) ή τον δεξιοπόδαρο Ζαϊρί…

Μπορεί από αυτό το blog να πειράζω τον αιώνιο με αναρτήσεις για τον Σισέ και τον Λέτο, αλλά αυτή τη στιγμή ο αιώνιος έχει αυτούς τους δύο παίχτες που λείπουν από το παζλ της δικιάς μας 11αδας!

Ολυμπιακός είμαι αλλά όχι τυφλός! Χαίρομαι που η σφαλιάρα ήρθε σε φιλικό στις 9 Αυγούστου γιατί υπάρχει ακόμα χρόνος για να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις!

Το ποδόσφαιρο δεν είναι πυρηνική φυσική… Είναι πολύ απλό άθλημα! Και επειδή ούτε ο Τιμούρ είναι τυφλός, περιμένω άμεσα να ζητήσει να καλυφθούν τα κενά που βγάζουν μάτια! Αλλιώς δεν αξίζει να κάθεται στον ερυθρόλευκο πάγκο…

5 σχόλια:

Skinothetis είπε...

Μισό λεπτό.. Πιάνομαι από το τέλος, δηλαδή αν ο Κετσπάγια ζητήσει 2 παίχτες και τους πάρουμε, τότε είναι άξιος για τον πάγκο του Ολυμπιακού; Χα χα.. είμαι σίγουρος πως δεν το πιστεύεις ούτε εσύ αυτό..

Μήπως ξεχνάς φίλε red duckling ότι ένας από τους βασικούς λόγους που ήρθε ο Τιμουρ-ιδης είναι επειδή.. δεν ζητάει πολλά; Ούτε σε μισθό, ούτε σε αποζημίωση (με το περίφημο κλειστό, ξέρεις), ούτε φυσικά σε budget!

Αλλά don't worry, μόλις περάσουμε και τον σκόπελο της Σερίφ, ο θείος θα το κάνει το δωράκι του.. χο χο χο..

Red Duckling είπε...

Εννοείται πως αν "τολμήσει" και ζητήσει δημόσια παίχτες δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι άξιος! Απλά είναι ένα σημάδι ότι μπορεί να κάνει τα ...αυτονόητα!

Το θέμα είναι ότι επειδή με την πρόσληψη του κόουτς-υπομονή άρχισα να ...πανηγυρίζω, τρώγοντας τελικά τα μούτρα μου, θέλω να μην κάνω τώρα το αντίθετο για τον Κετσπάγια! Είπα να τον κρίνω στην πράξη...

ps Είδες όμως! Θυμήθηκα και τον αγαπημένο σου κόουτς με το μπλοκάκι :ppp

To papagalaki είπε...

Πες τα Χρυσόστομε!
Χάθηκε ο Κάλστρομ, χάθηκε ο Gonzalez, επιθετικό δεν παίρνουμε.
Επειδή νικήσαμε τη Σλάβια δε σημαίνει ότι έχουμε φτιάξει ομάδα...

Our Greek tv είπε...

Απλά διάλεξε ο πρόεδρος τον Τιμούρ γιατί είναι φτηνός. Μη ζητάει και παίχτες, τι απαιτήσεις είναι αυτές;;
Επιτέλους γιατί ο κόσμος δεν φωνάζει;
Δείτε εμάς, το χουμε παρακάνει, αλλά δεν το αφήνουμε.
Ας κράξουν και τον Σωκράτη λίγο επιτέλους, δεν κάνει κακό...
Εμείς είμαστε καλά μπροστά, εσείς καλά πίσω (γιατί θα στρώσετε, αντιθετα με μας)
Εχω πει τις ομαδικές μου προτιμήσεις, καταλαβαίνετε το "εμάς"

Ανώνυμος είπε...

Σωστα τα λες,θελουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 παιχτες....ξυπνα Σωκρατη,μην πουλας και το πρωταθλημα στους λαγους