Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Τα καλά μιας απεργίας!


4 σχόλια:

xtapodis είπε...

χαχαχαχα! ναι οντως!
απεργουν ξεαπεργουν παντως εμεις θα την πληρωσουμε κανονικα την απεργια μολις ερθει η δεη... γαμω την κρατικη μου μεσα! ποιος την θελει αλλωστε?

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που δεν απεργεί και η ιδιωτική και έτσι έχουμε:
Την Θρασκιά να "λύνει" παρουσία ψυχολόγου τα σεξουαλικά μας προβλήματα.
Τα πρωϊνάδικα να μας "διασκεδάζουν" και να μας ενημερώνουν για τοπού κατούρησε η γάτα της αδελφής του Χρήστου που είναι κουμπάρα με την γιαγια της νύφης του Ρουβά!!!
Τα μεσημεριανάδικα να σχολιάζουν τα πρωϊνάδικα, και να συμπληρώνουν ότι η ανωτερω γάτα έχι γκόμενο τον γάτο του πατέρα της Μαρίας που είναι κολητή με την αδελφή του γαμπρού της ξαδέλφης της Ρουσλάνας που τραγούδησε στην Γιουροβιζιόνα πριν κάποιες δεκαετίες και γι αυτό έχασε ο Σάκης το βραβείο. Προτιμώ να πληρώνω την κρατική ΕΡΤ και απαιτώ την βελτίωση των προγραμμάτων της αλλά όχι προς την κατεύθιυνση που εσείς εννοείτε... Συνεννοηθήκαμε;

Red Duckling είπε...

φίλε μου ανώνυμε,

εγώ δεν υπονοώ ότι η ιδιωτική τηλεόραση είναι

ποιοτική! Προς Θεού!

Γεμάτη με τηλεοπτικά σκουπίδια είναι!

Ούτε καν παρακολουθώ αυτά που αναφέρεις!

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ!!

Με ποιο δικαίωμα όμως το κράτος

μου παίρνει λεφτά για κάτι που δεν βλέπω;;

Εσύ φίλε προτιμάς να πληρώνεις την ΕΡΤ,

εγώ προτιμώ να μην πληρώνω κανένα!!

Ανώνυμος είπε...

Σαφώς προτιμώ να πληρώνω άμεσα την ΕΡΤ και να μπορώ να διεκδικώ καλύτερα τηλεοπτικά προγράμματα από το να πληρώνω τα δεκαπλάσια στην έμμεση ιδιωτική φορολογία που λέγεται τηλεοπτική διαφήμιση και να μην μπορώ να διεκδικήσω τίποτα γιατί λέει είναι "Ιδιωτική επιχείρηση"... Του κόλου τα εννιάημερα "Ιδιωτική" και "επιχείρηση". Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας υπέρ των λοιπών ιδιωτικών τους συμφερόντων είναι. Εργολάβοι εφοπλιστές πετρελαιάδες και λοιπές "Πατριωτικές δυνάμεις" ελέγχουν το 98% της "ενημέρωσης" και της "ψυχαγωγίας" Αυτή είναι η θέση μου.