Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Ούτε η Θύρα 13!

Πρώτα πρώτα θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό. Δεν είμαι τυφλός ούτε έχω κανένα κόμπλεξ για να μην παραδεχτώ ότι αυτή η ομάδα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 4-5 κορυφαίες του ευρωπαϊκού μπάσκετ όλων των εποχών!!

Έλεος δηλαδή!! Δεν θα πέσω στο επίπεδο όλων αυτών που εδώ και τόσα χρόνια δεν μπορούν (ή δεν θέλουν δημόσια) να παραδεχτούν ότι η κορυφαία ελληνική ομάδα στο ποδόσφαιρο είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!

Πέρα όμως από τα συγχαρητήρια, θέλω να εκφράσω και τη θλίψη μου γι’ αυτό το πρωτοσέλιδο της ντροπής από το Derby! Ειλικρινά το είδα το πρωί και δεν πίστευα στα μάτια μου…

Η ομάδα σου έχει κατακτήσει το 5ο ευρωπαϊκό και εσύ δεν μπορείς να βρεις δυο-τρία όμορφα λόγια για το πρωτοσέλιδό σου;;

Είναι δυνατόν;; Αυτό νιώσατε χθες το βράδυ;; Ότι …χύσατε στο Βερολίνο;;

Εγώ το 1997 στη Ρώμη ένοιωθα ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ!!

Αυτό το συναίσθημα μου προκαλούσε η κορυφή της Ευρώπης!!

Και εσείς την περηφάνια σας για την 5η κατάκτηση την εκφράζετε με σεξουαλικό υπονοούμενο;;

Είμαι σίγουρος ότι αν έδινες την ευκαιρία στον φανατικότερο οπαδό της Θύρας 13 να γράψει το σημερινό πρωτοσέλιδο, ούτε για αστείο δεν θα σκεφτόταν κάτι αντίστοιχο…

Σήμερα ο αληθινός οπαδός του Παναθηναϊκού είναι πολύ περήφανος για την ομάδα του για να την συγκρίνει με το τελείωμα της ερωτικής πράξης…


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα πέσω στο επίπεδο όλων αυτών που εδώ και τόσα χρόνια δεν μπορούν (ή δεν θέλουν δημόσια) να παραδεχτούν ότι η κορυφαία ελληνική ομάδα στο ποδόσφαιρο είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
GIATI INE? GIA EYROPI??

Red Duckling είπε...

Φίλε μου στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε Ολυμπιακός ούτε Παναθηναϊκός...
Τα πράγματα είναι απλά για όποιον δεν φοράει παρωπίδες:
Έκαστος στο είδος του... ο Λουμίδης στους καφέδες, ο Θρύλος στο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟ στο μπάσκετ...
Όπως ο Ολυμπιακός επίσης σε βόλεϊ και πόλο...

Ανώνυμος είπε...

Τέσσερις θέσεις έπεσε ο Παναθηναϊκός, στη λίστα που δημοσιεύει η Παγκόσμια Στατιστική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, με τις καλύτερες ομάδες του κόσμου.
Το τριφύλλι βρίσκεται πλέον στη 23η θέση...

ενώ βρισκόταν στη 19η . Στην ίδια κατάταξη ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη 44η θέση και η ΑΕΚ στην 128η.
kala oti ise ........ fenete apo makria
ZITO O OLIBIAKOS !!!!!

Red Duckling είπε...

Από τα τέλη του 19ου αιώνα ο Μπέντζαμιν Ντισραέλι υποστήριζε ότι υπάρχουν τριών ειδών κατηγορίες ψεμάτων: Τα ψέματα, τα απίστευτα ψέματα και η σταστιστική!!

Επειδή λοιπόν είμαι Ολυμπιακός αλλά μεγάλωσα σε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ οικογένεια γνωρίζω ότι ο αληθινός Παναθηναϊκός είναι πολύ υπερήφανος για να κρύψει 24 χαμένα τρόπαια σε 13 χρόνια πίσω από την ...Παγκόσμια Στατιστική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου!!

Και άσε με εμένα... είμαι όπως λες Ολυμπιακός. Βγες στο εξωτερικό, μίλα με ποδοσφαιρόφιλους, με δημοσιογράφους και πες τους ότι υποστηρίζεις την 19η καλύτερη ομάδα του κόσμου σύμφωνα με την ...Παγκόσμια Στατιστική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου!! Και έλα μετά να μου πεις αντιδράσεις...

Ανώνυμος είπε...

aaaaaa giati de to les oti ise genitsaros bre sti familia sou pesto apo tin arxi na katalavo me pion exo na kano!!!!!

Ανώνυμος είπε...

filaraki exeis bleksei ti p..tsa ma ti vourtsa,

i pana8a einai i koryfaia omada stin europe kai APODEKTI apo ooooolous tous evrwpaious

o megas thrylos olympiakos yparxei kai ypovastazetai se mia stalia ghs pou kaneiss den kserei giati yparxei kai legetai ellada (gia pollous katw raxoula tis evrwphs)

Ksanadiavase pali ta prapanw mbas kai katalabeis ti pas kai sygkrineis...alla mallon ksereis kai strou8okamhlizeis opws panta...

ayta ta oliga

Red Duckling είπε...

Μάλλον δεν είναι αποδεκτός από όοοοοολους τους Ευρωπαίους! Στη Βιγιαρεάλ σαμπάνιες άνοιξαν όταν κληρώθηκαν με τον ΠΑΟ!! Όπως βέβαια και οι της Τσέλσι πέρισυ με τον Ολυμπιακό...

επειδή όμως αυτή η κουβέντα δεν οδηγεί πουθενά την τελειώνω εδώ! αν διαβάζοντας όλες τις αναρτήσεις του blog καταλαβαίνεις ότι στρουθοκαμηλίζω... οκ... δεν θα σου χαλάσω χατίρι!!

Να είσαι καλά αδερφέ, καλό σου βράδυ!

Ανώνυμος είπε...

apo anwnymo 21:21

Ακόμα και εκεί στη Βιγιαρεάλ γίναμε σεβαστοί μετά το άδικο αποτέλεσμα, δεν το θυμάσαι? πώς γίνεται να ήσουνα μπροστά στις σαμπάνιες της κλήρωσης και όχι στο κλάμα του 1-1??

Μήπως τους εκάναν πλάκα ότι κληρώθηκαν με το θρύλο? αλλά και πάλι τι δουλειά είχε η ολυμπιακάρα στους 16? Πλάκα μας κάνετε??

Μετά τιμής κατακόκκινε αδερφέ