Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Κοίτα από ποιον έχασες

Ωραία να μιλάς για παρασκήνια, για Βασιλακόπουλους, διαιτησίες, ανάδρομους Ερμήδες και δεν ξέρω 'γω τι άλλο...
Αλλά πρέπει να κοιτάς και την πάρτη σου.

Βασικά πρώτα κοιτάς την πάρτη σου. Να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και έπειτα να ασχολείσαι με τα υπόλοιπα.

Ας δουν λοιπόν στον Ολυμπιακό αυτή τη φωτογραφία. Από τους προέδρους και τον προπονητή μέχρι τους παίκτες και τους φροντιστές και όλους όσοι ασχολούνται με τον μπασκετικό Ολυμπιακό.

Ας δουν αυτή τη φωτογραφία. Αν λοιπόν νιώθουν καλά με τον εαυτό τους που έχασαν από τις πράσινες cheerleaders, τότε πάω πάσο.

Αδιαφορώ για το κύπελλο. Καρφάκι δεν μου καίγεται. Η ίδια φώτο θα έμπαινε και ας δεν έβαζε το καλάθι στο τέλος ο Παναθηναϊκός.

Γιατί από μια ομάδα και έναν προπονητή που είναι σχεδόν ίδιοι με πέρσι, περίμενα περισσότερο πάθος, πείσμα και καθαρό μυαλό στο ΟΑΚΑ. Και όχι ακόμα μία τρικυμία σε αυτό το γήπεδο.

3 σχόλια:

Φέρτε_τους_κλόουν είπε...

Εγώ φίλτατε πιστεύω ότι οι πρόεδροι μας δουλεύουν. Δεν μου άρεσαν ποτέ οι συνωμοσιολόγοι, αλλά αυτό το τέλος δεν μπορώ να το δεχτώ. Ούτε η πτώση ταχύτητας όταν ξεφύγαμε με 12 πόντους. Νομίζω ότι τα έχουν όλα προκαθορισμένα. Η λογική μου δεν μπορεί να βρει άλλη εξήγηση

hellboy είπε...

απλα ο μπασκετικος ολυμπιακος ειναι οτι ο ποδοσφαρικος παο.....κλαψα μιρλα και ουσια τιποτα.....
λογικο μου φενετε γιατι καπως πρεπει να υπαρχει και ισοροπια....δεν μπορει να ειναι ο ολυμπιακος η παο πρωτος σε 2 κυρια αθληματα... καπως πρεπει να πουλησει και να εχει κοινο..
απλα.

kritikal είπε...

και τελικά η πλάκα είναι ότι αυτοί ήταν οι 5 κι εμείς οι 8-9, από άποψη ροτέησον βεβαίως. κι αντί να σημαδευτούν οι 2-3 γεροντάρες του βάζελου.... τεσπα.

Ό,τι έγινε, έγινε. Σε περίπτωση που τεθεί θέμα κόουτς πάντως, ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ και ΜΟΝΟ! Αλλιώς να πορευτούμε ως έχουμε.