Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Γιατί #eimai_me_ton_ranieri

Κλαύδιε μαζί σου μέχρι το τέλος παικταρά μου. Τρέλανέ τους όλους. Λες και τους έκρυψες το βιογραφικό σου όταν σε έφεραν. Λες και δεν έγραφε ότι τα τελευταία 10 χρόνια ότι έχεις απολυθεί 5 φορές. Με τις αποζημιώσεις που έχεις πάρει να φτάνουν κοντά στα 12.000.000 ευρώ.

Τρέλανέ τους σου λέω. Σου τα πρήζουν για τον Μήτρογλου; Μέσα. Σου τα πρήζουν για τον Κλάους; Μέσα. Θέλουν και Καρέλη από ΠΑΟ; Μέσα. Χώσε και ένα Σαμαρά, παίξε με 4-2-4 και χάσε (και) από τη Βόρεια Ιρλανδία. Εγώ είμαι μαζί σου.

Δεν τρελαινόμουν για τον Σάντος. Αλλά για την Εθνική ήταν ό,τι έπρεπε. Σφικτή άμυνα και νίκη με μισό-μηδέν. Συνεχιστής του έργου-Ρεχάγκελ. Γιατί αυτό παράγει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μας αρέσει, δεν μας αρέσει.

Δεν μας αρέσει και ωθούμε τον Πορτογάλο στην έξοδο; Και θέλουμε επίθεση; Πάρτε επίθεση να έχετε. Με αυτούς που έχετε. Μην γκρινιάζετε για τα αποτελέσματα. Παίρνετε αυτό που θέλετε.

Και στην τελική, what about players?

Σχεδόν ολόκληρη η μουντιαλική ομάδα είναι εκτός. Πραγματικά (λόγω τραυματισμού) ή μεταφορικά (εκτός... ρυθμού). Δεν μπορεί ο Έλληνας παίκτης να τα δίνει όλα μέχρι τις αρχές Ιούλη και μετά από λίγο να ξεκινήσει κανονικά επαγγελματική προπόνηση.

Η Μύκονος είναι ωραία το καλοκαίρι.



Γι' αυτό #eimai_me_ton_ranieri_kai_me_ton_trinkieri

6 σχόλια:

Γερόγαυρος είπε...

Respectάρω !!!

Unknown είπε...

Καλα τα λες, αλλα διαστρεβλωνεις την πραγματικοτητα-δεν ωθησε κανεις τον Πορτογαλο στην εξοδο, απλα εκεινος αποφασισε να αποχαιρετησει

Red Duckling είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Red Duckling είπε...

Και γιατί να μην την διαστρεβλώνεις εσύ με το "εκείνος αποφάσισε να αποχαιρετήσει"; Το ότι τελικά συνέχισε σε Εθνική ομάδα, ενώ έλεγε ότι κουράστηκε και θέλει σύλλογο, κάτι (μπορεί να) σημαίνει.

Unknown είπε...

Γιατι αρνηθηκε την προταση και κοιταξε να παει σε καινουρια λημερια-αν εχεις πληροφοριες πως εκδιωχθηκε μοιρασου. Στο ιδιο καραβι ειμαστε, δεν σου παω κοντρα

Mikes Rigas είπε...

Τσααααααααα, σας βρήκα!