Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Από μικρό, τρελό (και Βόκολο) μαθαίνεις την αλήθεια

Περιοδικά για παράγκες και οράματα. Τηλεοπτικές δίκες με ''αποκαλύψεις''. Σκληρά πρωτοσέλιδα. Τweets. Όσοι έχουν άμεση σχέση με τον Παναθηναϊκό προσπαθούν να καλύψουν τις αδυναμίες της ομάδας πίσω από τον Ολυμπιακό "που βρίσκεται όπου βρίσκεται με δεκανίκια".

Την ίδια ώρα, εγώ προτιμώ να συζητώ (καλή ώρα εδώ) ή να ακούω τι λένε Παναθηναϊκοί που βρίσκονται έξω από την ομάδα. Που βλέπουν ό,τι γίνεται με πράσινη μεν καρδιά αλλά μέχρι εκεί.

Λεωνίδας Βόκολος. Δεν χρειάζεται να σου πω αν είναι ή όχι Παναθηναϊκός. Αν δεις χθες τα αποθεωτικά σχόλια φίλων του τριφυλλιού στην εκπομπή SuperBALL όπου εμφανίστηκε θα καταλάβεις.

"Θεωρητικά ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο. Επειδή μιλάμε όμως για ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις καθώς έχει πολλές δύσκολες υποχρεώσεις μπροστά του με το Champions League. Tο προβάδισμα όμως το έχει ο Ολυμπιακός. Οποιος λέει το αντίθετο, είναι τρελός".

Αυτά τα είπε ο Λεωνίδας Βόκολος.

"Το στοίχημα για τον Ολυμπιακό ήταν το κατά πόσο o Μίτσελ θα μπορούσε να φτιάξει ένα καλό σύνολο μετά από τόσες μεταγραφές. Αυτό που είδαμε διαψεύδει τους πάντες. Αυτό που είδαμε με την Ατλέτικο ήταν μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, ήταν εκπληκτικός αγωνιστικά".

Και αυτά.

"Η διαιτησία έχει κάνει βήματα μπροστά, βελτιώνεται και αυτή χρόνο με το χρόνο. Πρέπει να την αφήσουμε να κάνει τη δουλειά της. Δεν πρέπει να την επηρεάζει κανείς".

Αλλά και αυτά.

Κοίτα κάτι πράγματα. Δεν έχει αντίπαλο ο Ολυμπιακός. Τρελός όποιος πει το αντίθετο. Εκπληκτικός αγωνιστικά. Μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Και η διαιτησία βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο. Βρε Λεωνίδα, μήπως δεν είσαι Παναθηναϊκός;

Δεν υπάρχουν σχόλια: