Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Το σίριαλ ΠΑΟΚ με Κλάους

Εδώ και εβδομάδες εξελίσσεται το σίριαλ Κλάους. Μπορεί να μην έχει βέβαια τη διάρκεια του σίριαλ Πουλίδο, αλλά δεν στερείται αίγλης. Μιλάμε ουσιαστικά για τη σημαία αυτή τη στιγμή του ΠΑΟΚ, η οποία ακόμα να βάλει την υπογραφή στην παραμονή της στον ιστό.

Το συμβόλαιο του Κλάους λήγει το καλοκαίρι, συνεπώς το Γενάρη θα ετοιμάσει βαλίτσες αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά. Σύμφωνα με όσα διαβάζω, το πρόβλημα βρίσκεται σε 100.000 ευρώ. Ο παίκτης θέλει 600.000 αλλά ο ΠΑΟΚ του δίνει 500.000 συν μπόνους για να φτάσει τα 600. Μάλλον όμως το μπόνους έχει να κάνει με κατάκτηση πρωταθλήματος, συνεπώς ο Κλάους ξέρει ότι θα μείνει στα 500.

Κατάλαβες; Ο Ιβάν του Ροναλντίνιο και του Μπερμπάτοφ δεν έχει 100 χιλιάρικα για τον παίκτη που πληγώνει τον Ολυμπιακό. Μόνο και μόνο γι' αυτόν τον λόγο, θα έπρεπε ήδη να έχει πάρει η Τούμπα το όνομά του.

Τώρα θα μου πεις γιατί με απασχολούν όλα αυτά; Γιατί βλέπω τον κίνδυνο να χαθεί ο μόνος παίκτης που μας δημιουργεί προβλήματα, άρα να χαθεί κάθε ανταγωνισμός.

Έτσι λοιπόν βρήκα τη λύση, όχι μόνο για να παραμείνει στον ΠΑΟΚ ο Κλαόυς αλλά να είναι και απόλυτα ικανοποιημένος οικονομικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια: