Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Ρονάλντο και Ρονάλντο...

Πέρα από τη χιουμοριστική ματιά για την πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών, θεωρώ ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ άνθρωπος στον κόσμο που η δουλειά που κάνει να έχει πραγματική αξία 94.000.000 ευρώ! Συνεπώς για μένα αυτή η κίνηση του Περέθ είναι παράλογη και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ!! Ειδικά αν προσθέσουμε και τα 66 εκ. για τον Κακά, που ανεβάζουν το κόστος για τις δύο μεταγραφές στα 160 εκ.€!! Ασύλληπτο ποσό εν μέσω μιας πρωτοφανούς παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, με την ανεργία ειδικά στην Ισπανία να έχει χτυπήσει κόκκινο (17%)!

Σίγουρα κουμάντο σε ξένα χρήματα δεν μπορεί να κάνει ο καθένας, ωστόσο θα συμφωνήσω με το σχόλιο της …μαδριλένικης “Marca”: «Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έδωσε χαρά σε πολλούς φιλάθλους, αλλά προκάλεσε άλλους περισσότερους. Μοιάζει ΑΣΕΜΝΗ η πράξη αυτή εν μέσω οικονομικής κρίσης. Όταν τόσες εταιρίες κλείνουν και άλλοι τόσοι άνθρωποι βρίσκονται στον δρόμο, το να ξοδεύεις τόσα πολλά χρήματα για δυο ποδοσφαιριστές είναι τουλάχιστον τρελό»!

Δηλαδή σαν να δίνει ο Κόκκαλης 30 εκ. για τον Ροναλτίνιο και να βγαίνει την άλλη μέρα το “Φως” και να τον χαρακτηρίζει άσεμνο και τρελό!

Με αυτή την …σκηνή από ταινία επιστημονικής σας αφήνω και σας εύχομαι να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο!!

3 σχόλια:

Aspasta είπε...

Θα μπορούσες να βάλεις και τρίτη φωτογραφία του Ρονάλντο Γκιάρο με σαγιονάρες, μαγιό, αντιηλιακό.

Γιώργος Γ. είπε...

pw!! πως εχει καταντήσει έτσι το φαινόμενο?

Ανώνυμος είπε...

k egw pou nomiza pws ta 7 ek.tou galletti htan polla....