Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

"Εικόνες" από την πρώτη του Ολυμπιακού






Παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ολυμπιακός. Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ παρουσίασε στους παίκτες τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους ζήτησε σκληρή δουλειά, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη φέτος.

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, η φετινή πρεμιέρα έγινε χωρίς την παρουσία του τύπου. Ωστόσο το Κόκκινο Παπάκι «τρύπωσε» στου Ρέντη και σας παρουσιάζει τις αντιδράσεις των παιχτών στην παρουσίαση του νέου προπονητή!

ΥΓ: Πέρα από τη χιουμοριστική οπτική γωνία, η πρόσληψη Κετσπάγια τελικά μπορεί να εξελιχθεί σε «ευλογία» για τον Ολυμπιακό. Και εξηγώ: Ο Σωκράτης Κόκκαλης φαίνεται να έχει πάρει πολύ προσωπικά τις επιθέσεις που έχει δεχθεί για την επιλογή του Γεωργιανού τεχνικού. Και δεν μοιάζει για ένα άτομο που δεν τον ενδιαφέρει να δίνει απαντήσεις... Το αντίθετο!! Έτσι λοιπόν ενώ θα μπορούσε να βολευτεί με τη λύση Ντραγκουτίνοβιτς, άνοιξε την κάνουλα με τα ευρώ και έφερε στο λιμάνι τον Μέλμπεργκ. Την ίδια ώρα αγοράζει από την Μπλάκμπερν τον Ντάρμπι και δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει στον ίδιο μεταγραφικό ρυθμό. Μακάρι λοιπόν από τον εγωισμό του προέδρου να βγει τελικά κερδισμένος ο ίδιος ο Ολυμπιακός!

2 σχόλια:

karfoto είπε...

παπί...λές ,

να κληρωθείτε και φέτος με Ομόνοια στα προκριματικά.....

αποκλεισμός και πάλι ξανά μανά πρόσληψη Λεμονή ???

Π.Σ. Τον Ερνέστο αν τον κρατούσε θα προχωρούσε φέτος.... και στην ΕΥΡΏΠΗ

Red Duckling είπε...

αχαχαχαχαχα, λες;;
τι σενάριο είναι αυτό, δεν το ειχα σκεφτεί!