Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Πρεμιέρα για τη νέα "εφημερίδα"!


Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη συγκυρία για την κυκλοφορία μιας νέας «εφημερίδας», σήμερα που οι εφημερίδες δεν κυκλοφορούν λόγω της …μεταφερόμενης αργίας του Αγίου Πνεύματος!

Έτσι λοιπόν αγαπητοί μου παπιοαναγνώστες σας παρουσιάζω το πρώτο φύλλο της νέας καθημερινής (λέμε τώρα…) αθλητικής εφημερίδες “Red Duckling”!

Διαβάστε λοιπόν σήμερα στο πρωτοσέλιδο (και …μοναδικό φύλλο!) της εφημερίδας:

ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ AGB TO ΣΙΡΙΑΛ ΜΠΟΜΠΟ!Φαίνεται πως στον Πειραιά έχουν βρει τη μαγική συνταγή για τα πιο επιτυχημένα σίριαλ κάθε καλοκαίρι! Όπως δηλώνει και ο Γιάννης Χρυσικόπουλος «βαδίζουμε στη συνταγή του σίριαλ Ντιόγκο». Έτσι ενώ η πρώτη φορά που διαβάσαμε το όνομα Μπομπό ήταν στον Πρωταθλητή στις 11 Μάη, σήμερα (35 μέρες μετά!!) τα πάντα είναι ακόμα ανοιχτά!!

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΚΡΟΥΖ Ο ΠΑΟ!Ο Τεν Κάτε ήταν ξεκάθαρος απέναντι στη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Δεν του έφτανε για την καινούρια χρονιά η «σφαίρα» ο Σαλπιγγίδης, αλλά ήθελε επειγόντως και έναν «πύραυλο»! Έτσι μετά το ναυάγιο που είχαν οι διαπραγματεύσεις με τον Πάτριοτ την αρχική υπόδειξη του προπονητή, η διοίκηση στράφηκε στον Κρουζ με τον οποίο έχουν συμφωνήσει σχεδόν σε όλα!

Το 15ο!
Μετά την επικράτηση επί των Μάτζικ με 99-86 και με συνολικό σκορ 4-1, οι Λος Αντζελες Λέικερς κατέκτησαν το 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους! Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του σούπερ σταρ Κόμπι Μπράιαντ που ουσιαστικά έκλεισε το μάτι προς τους Αγγελόπουλους! Όλοι τώρα περιμένουν με αγωνία την μυθική πρόταση των διοικούντων του Ολυμπιακού που μπορεί να οδηγήσει τον Κόμπι υπό τις οδηγίες του κόουτς-υπομονή!


2 σχόλια:

papagalaki είπε...

χαχα...Η εφημερίδα σου είναι καλύτερη από αυτές που κυκλοφορούν...
άντε να δούμε τι θα γίνει με τον Μπόμπο

Red Duckling είπε...

Νωρίς είναι ακόμα :pppp