Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Παναθηναϊκός των "μικρών" γηραιότερος από τον Ολυμπιακό

Άκουγα στην μετάδοση του ΑΝΤ1 για τους πιτσιρικάδες του Αναστασίου που προσπάθησαν να γυρίσουν το ματς με τη Ντινάμο Μόσχας. Για τα παιδιά που μαζεύουν εμπειρίες.

Ξέρεις αυτή τη νεανική ομάδα που ξεχειλίζει από υγεία (αγαπημένο σλόγκαν) και το μέλλον της ανήκει.

Και έβλεπα στην 11άδα τον Πράνιτς, τον Κοτσόλη, τον Σίλντεφελντ, τον Νάνο, τον Μέντες και κάτι δεν μου κόλλαγε.

Έψαξα τις ηλικίες των 11 που ξεκίνησαν με τους Ρώσους (πηγή από uefa.com)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ VS. NTINAMO
Κοτσόλης 35, Τριανταφυλλόπουλος 21, Μέντες 32, Κλωναρίδης 22, Λαγός 22, Ζέκα 26, Καρέλης 22, Νάνο 29. Σίλντεφελντ 29, Ντίνας 24, Πράνιτς 32
Σύνολο: 294 
Μέσος Όρος: 26.7

Δεν τη λες και ομάδα μπέμπηδων, πιτσιρικάδων που κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Για να δω όμως τι έγινε και με τον "έμπειρο" Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του με τη φιναλίστ του Τσου Λου, Ατλέτικο Μαδρίτης. Γιατί είδα κάτι 20χρονους και 22 χρονους στην 11άδα (πηγή από uefa.com)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ VS. ΑΤΛΕΤΙΚΟ
Ρομπέρτο 28, Μανιάτης 27, Μποτία 25, Μιλιβόγιεβιτς 23, Αφελάι 28, Μήτρογλου 26, Τσόρι 33, Κασάμι 22, Ομάρ 22, Αμπιντάλ 35, Μαζουακού 20
Σύνολο: 289
Μέσος Όρος: 26.2 

Wait, what? Ο μέσος όρος της 11άδας των πιτσιρικάδων του Παναθηναϊκού είναι μεγαλύτερος από του Ολυμπιακού; Η' αν προτιμάτε είναι πάνω κάτω ο ίδιος; Ω, ναι.

9 σχόλια:

Demian o Gademian είπε...

Wp wp wp!!!! Now i suggest some oitment for the burn to the vazelia!!!!

NIKOS ALEXOPOULOS είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (6/11) ΟΧΙ (2/11)!!!

Red Duckling είπε...

Σωστός ο Νικόλας. Τώρα που το λες, προτιμούσα να είχα τον Λαγό αντί του Κασάμι, τον Τριάντα δεξί μπακ αντί του Ομάρ και τον Ντίνα αντί του Τσόρι ή του Αφελάι. Και πάνω απ' όλα τον Κοτσόλη αντί του Ρομπέρτο

Unknown είπε...

Εμας βασικα τη "ζημια" στο μεσο ορο μας την κανει ο Αμπινταλ. Θα μπορουσε καλλιστα να ειναι ο Σιοβας (αν ηταν οκ απο υγεια) που ειναι 26 και ο μεσος ορος θα ηταν 25.4! (και με εναν ελληνα παραπανω (για τον φιλο που λεει για ελληνες).

default είπε...

και συνολικα ολη η ομαδα εχει 25 μεσο ορο και αυτη του παναθηναικου 25,2.Αυτη ειναι τα πιτσιρικια του παναθηναικου,ενω η δικη μας ειναι τυπου αμπινταλ που ερχονται στα τελευταια τους...

statistics and science είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Οι βάζελοι έχουν ένα μικρό θέμα: εκεί που χρειάζεται ποιότητα, προβάλλουν την ποσότητα (Έλληνες παίκτες). Ενώ εκεί που χρεάζεται ποσότητα, προβάλλουν την πατάτα από το σκετς των ΑΜΑΝ.

Φέρτε_τους_κλόουν είπε...

Αυτό γίνεται γιατί την αφραγκία την έχουμε βαπτίσει "δουλεύω με μικρούς"

ILikeLlamas είπε...

ο παναθηναικος εχει 3-4 παικτες που ειναι πραγματικα γεροι και ανεβαζουν το μεσο ορο του, 35αρηδες και 32ηδες, ενω ο ολυμπιακος πιο ομοιομορφα ειναι μεγαλυτερος σε ηλικια. Και δευτερον, και σε εμπειρια. Σταματηστε να απομονωνετε λεγομενα μας η να τους δινετε την ερμηνεια που σας βολευει. Οταν λεμε μικροτερους εννοουμε και μικροτερους σε εμπειρια. Οι περισσοτεροι αν οχι ολοι οι παικτες του ολυμπιακου εχουν παιξει σε καποιο high profile κλαμπ πριν το θρυλο, η εχουν πολυετη εμπειρια καλου επιπεδου (παρε μανιατη). Θα μου πεις και ο κλωναριδης ειχε παγκοσμιας κλασης σταδιοδρομια στην αεκ αλλα νταξει τον παραβλεπουμε. Τριτον, ο παναθηναικος εχει απλα καποιους μεγαλους σε ηλικια παικτες, που θα μπορουσαν να ειναι και μικροτεροι και χωρις την αναλογη εμπειρια χωρις μεγαλη διαφορα. Ο ολυμπιακος αντιθετα εχει μεγαλους σε θεσεις κεντρικες που η εμπειρια τους εχει οντως σημασια: μανιατης, αμπινταλ συντονιζουν αμυνα, ενας εμπειρος τερματοφυλακας ειναι αδιαμφισβητητης αξιας και ουτω καθεξης. Θα μου πεις λαθος του σκαουτινγκ του παναθηναικου, του προπονητη και οποιου αλλου κανονιζει το ροστερ, και θα συμφωνησω, ομως αυτο το θεμα στο οποιο οντως θα εχεις δικιο ειναι αλλο και ασυνδετο και δεν σε κανει σωστο σε αυτο που μιλαμε τωρα.