Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Η τελευταία σας ευκαιρία!!


Επέστρεψα …μαυρισμένος και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ που έζησα λίγες μέρες μακριά από το κλίμα των εκλογών! Ήταν η πρώτη φορά που απείχα από τις κάλπες, μια πράξη όχι …ξεκούρασης και διακοπών, αλλά ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ προς το σύνολο του πολιτικού συστήματος!

Και βλέποντας σήμερα αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα διαπιστώνω πως το κόμμα που «ψήφισα» κέρδισε με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά από τα υπόλοιπα κόμματα!

Θέλετε δεν θέλετε κύριοι πολιτικοί αυτό ήταν το ΜΟΝΟ κερδισμένο κόμμα σε αυτές τις Ευρωεκλογές!! Όσο πιο νωρίς αντιληφθείτε το πραγματικό μήνυμα τις κάλπης, τόσο το καλύτερο για εσάς!

Και αν πιστεύετε ότι ο κόσμος απείχε λόγω 3ημέρου και ζεστού καιρού, τότε ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ μας!!

Κρατήστε την ίδια στάση απέναντι στον πολίτη, συνεχίστε την ίδια πολιτική! Και κάντε τις επόμενες εκλογές σε μία Κυριακή που ούτε ο καιρός ούτε κάποια κοντινή αργία θα βοηθήσει στην αποχή. Να δούμε και τότε πόσα απίδια πιάνει ο εκλογικός σας σάκος!!


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλώς μας γύρισες παπάκι! Ελπίζω να ξεκουράστηκες και να γέμισες μπαταρίες! Και εγώ το ίδιο κόμμα με σένα ψήφισα και δεν έφυγα για τριήμερο, γιατί πολύ απλά δεν είχε τριήμερο ο ιδιωτικός τομέας...Μακάρι να πάρουν το μήνυμα αυτοί που πρέπει και να μην περάσει και αυτή η κίνηση πολλών στο "ντούκου"! Ειρήνη

Ανώνυμος είπε...

Sas diavazw edw kai 3 mhnes.San PAOKTSHS psaxnw enagwniws na vrw kati gia na sas kraxw alla den mporw.San poly swsta ta grafeis!

Ανώνυμος είπε...

Κολύμπα εσύ κι άν μια μέρα βρεις τσιμέντο ατί για παραλία, ψάξε να βρεις τί έγινε...

Γιάννης

Red Duckling είπε...

@ Ειρήνη: Καλημέρα! Καιρό έχουμε να τα πούμε! Ας όψεται το facebook...
Εύχομαι να περνάς καλά και πάντα ερυθρόλευκα :)Όσο για το μήνυμα των εκλογών;; Φοβάμαι ότι ο παραλήπτης ποτέ δεν θα το διαβάζει σωστά...
υγ: Του Αγ.Πνευματος δεν είναι μονο αργία του δημοσίου. Και στον ιδιωτικό τομέα ισχύει πχ για τράπεζες, λογιστές και γενικότερα για υπάλληλους γραφείων

@ ανωνυμος: Πιστεύω πως σε μένα δύσκολα να βρεις κάτι για να με κράξεις. Όπως έχεις καταλάβει βλέπω τα πράγματα με χιούμορ χωρίς να φοράω ερυθρόλευκα γυαλιά. Να έχεις ένα καλό καλοκαίρι, γιατί μας περιμένει ένας ποδοσφαιρικός χειμώνας που θα έχουμε να σχολιάσουμε πολλά!

@ Γιάννης: Αν δεν κάνω λάθος για την Ευρώπη δεν ψηφίζαμε την Κυριακή;; Ακουσες λοιπόν μια θέση από τους πολιτικούς σχετικά με αυτή;; Είδες έναν υποψήφιο ευρωβουλευτή να μιλάει;; Μόνο στην Ελλάδα έγινε ντιμπέιτ με αρχηγούς!! Μόνο εδώ έγιναν συγκεντρώσεις και τηλεοπτικά σποτ, λες και είχαμε εθνικές εκλογές!
Ζω στην Αθήνα και όλη την τελευταία εβδομάδα ταλαιπωρήθηκα από την παρουσία των ΟΛΙΓΩΝ που ετρεχαν με σημαιες και καπνογονα να παρακολουθησουν τις "μεγάλες" συγκεντρώσεις.
Τίποτα δεν θύμιζε Ευρωεκλογές! ΤΙΠΟΤΑ!
Αυτό φίλε μου ΔΕΝ είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Με κοροιδεψαν κατάμουτρα!!
Αντί να μου εξηγησουν τι προκειται να κανουν στην Ευρωπη τα επόμενα 5 χρονια, με εβαλαν να αποφασισω ποιον θέλω κυβερνηση στις ...8 Ιουνη!!
Οχι φίλε μου, όχι. Κουτόχορτο δεν μασάω!! Ας αλλαξουν ΠΡΩΤΑ αυτοί και μετά αλλάζω και εγώ!! Ας ζητησουν ΠΡΩΤΑ αυτοί ΣΥΓΓΝΩΜΗ για το χρεος που κληρονομουν σε καθε Ελληνα απο την ημερα που γεννιεται, και μετα ζηταω και εγω "συγγνωμη" που ..."τολμησα" να απέχω απο την φαρσοκωμοδία των Ευροεκλογων...