Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Kαταραμένο ...κουνούπι!


Συνήθως όταν παρακολουθώ ποδοσφαιρικές μεταδόσεις στη ΝΕΤ, εύχομαι να είχα τη δυνατότητα να ακούω μόνο τον ήχο από το γήπεδο χωρίς το σπικάζ των Βερνίκων και των Κατσαρών αυτού του κόσμου!

Σήμερα όμως που κάθισα να δω τον αγώνα Βραζιλία-Αίγυπτος για το Confederations Cup συνέβη για πρώτη φορά ακριβώς το αντίθετο!! Να θέλω μόνο τον ήχο των σχολιαστών και όχι του γηπέδου!! Και αυτό χάρη στη φαεινή ιδέα το μεσιέ Μπλάτερ να στείλει το Μουντιάλ στη Νότια Αφρική!

Ακόμα δεν μπορώ να ηρεμήσω από το …κουνούπι που στριφογύριζε για 90 λεπτά δίπλα από το αυτί μου! Αυτό δεν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας, αλλά ελεύθερο κάμπινγκ σε …έλος!!

Όχι δεν κάνω πλάκα! Ο ήχος από τις κόρνες που έχουν οι θεατές και χρησιμοποιούν σε ΟΛΗ την διάρκεια του αγώνα, είναι παρόμοιος με τον ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ήχο που κάνει ένα κουνούπι όταν περνάει δίπλα από το αυτί σου!

Είτε το παιχνίδι κάνει «κοιλιά», είτε έχει ρυθμό, είτε χαθεί ευκαιρία, είτε μπει γκολ… το ένα και το αυτό!! Καμία αίσθηση ποδοσφαιρικής ατμόσφαιρας… Μόνο ένα κουνούπι που δε λέει να φύγει από το κεφάλι σου!!

Δυστυχώς κάπως έτσι σκέφτομαι το επόμενο καλοκαίρι, ειδικά αν (με το καλό) περάσει και η Ελλάδα… Να είσαι μαζί με τα φιλαράκια σου στο μπαλκόνι, με μεζέδες και μπίρες, με διάθεση για μπάλα… αλλά τη φωνή χαμηλά σχεδόν στο mute!! Γιατί μπορεί αυτό το Μουντιάλ να βολεύει όσον αφορά τις ώρες μετάδοσης, ωστόσο προβλέπεται το πιο «ξενέρωτο» από πλευράς ατμόσφαιρας…

Κάντε κάτι μεσιέ Μπλάτερ! Δεν ξέρω, …ποινικοποιήστε τη χρήση της κόρνας!! Μία φορά στα τέσσερα χρόνια περιμένουμε αυτή τη διοργάνωση… Λυπηθείτε μας…

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έχεις απόλυτο δίκιο ρε φίλε!

Red Duckling είπε...

άλλος σήμερα μου είπε ότι ένοιωθε σαν να ήταν δίπλα σε κυψέλες!
είτε μέλισσες, είτε κουνόπια, είτε μύγες...
θα πάει άκλαυτο το Μουντιάλ...
και δυστυχώς δεν ελπίζουμε σε μαζική κάθοδο τουριστών, καθώς το ταξίδι εκεί έχει ρίσκο!
άρε Μπλάτερ...

Ανώνυμος είπε...

Και μεις αυτό λέγαμε!!!! Λες και έχεις μια κυψέλη μέσα στο σπίτι...ΕΛΕΟΣ!!! Μια διαρκής βαβούρα, και το χειρότερο είναι ότι παίζει να τους τα μοιράζουν.

Red Duckling είπε...

κάτι μου λέει ότι αυτό το Μουντιάλ
θα είναι η εκδίκηση των γυναικών :ppp
να δεις που θα προτιμάμε να πηγαίνουμε
βόλτα, θερινό σινεμά ή κάτι άλλο...
αρε Μπλάτερ...

tsiki είπε...

vuvuzeles einai,oxi kornes:P